Home > Partners

De Voort

Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators is een advocatenkantoor uit Tilburg dat uitblinkt op het gebied van juridische dienstverlening. Onze 25 advocaten en het ondersteunend personeel vormen een sterk, gedreven team. Samen werken we snel, accuraat en doelgericht om onze klanten maximaal te ondersteunen, op diverse rechtsgebieden. Samen uitblinken is waar we voor staan.

De sectie medezeggenschapsrecht van De Voort Advocaten | Mediators behoort tot de grootste (juridische) dienstverleners op medezeggenschapsgebied. Onze advocaten begeleiden en ondersteunen medezeggenschapsorganen, maar ook directies die met medezeggenschap worden geconfronteerd. De sectie opereert zowel in de private als in de (semi) publieke sector. Onze advocaten kijken niet alleen naar juridische aspecten, maar betrekken ook strategische en procesmatige elementen in hun advisering. Zij kennen het krachtenveld waarin bestuurders en medezeggenschapsorganen opereren en weten hoe zij daarbinnen kunnen manoeuvreren om optimaal resultaat te behalen. De leidraad is steeds: korte lijnen en heldere, praktische adviezen.

Website

Wissema Group

WissemaGroup adviseert organisaties en mensen in organisaties. Wij laten bestuurders, managers, medewerkers en de ondernemingen en instellingen waar zij werken excelleren.
WissemaGroup brengt verandering, met  een strategisch perspectief en gericht op succes in een veeleisende, dynamische omgeving.

Website

Montae

Montae is sinds 1997 onafhankelijk dienstverlener op pensioengebied en behoort inmiddels tot de Nederlandse top. Niet voor niets. Natuurlijk hebben we alle kennis in huis, volgen we alle ontwikkelingen op de voet. Zo geven we werkgevers, deelnemers, ondernemingsraden en pensioenfondsen altijd het meest actuele advies. Maar Montae gaat verder. Wij snappen pensioen en alles wat erbij komt kijken, qua geld én gevoel. En wij snappen uw rol daarin. Daarom staan wij niet aan de zijlijn, maar aan uw zijde. Met een persoonlijke, objectieve en pragmatische aanpak lossen wij elke pensioenvraag op. Voor u en voor degene wiens pensioen uw dagelijkse zorg is.

Website